Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Γιατί έγινε η κατάληψη του Πολυτεχνείου από τους δήθεν αναρχικούς

Από Κώστα Οικοδόμο

Μετά την επίσκεψη του Τσίπρα στην Αμερική και στη συνάντηση του με τον Τράμπ, όπου εντελώς απροκάλυπτα κατέβασε τα βρακιά έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να καταργηθούν οι εορταστικές αγωνιστικές μνήμες της εξέγερσης της νεολαίας και του λαού ενάντια της αμερικανοκίνητης χούντας του Γ. Παπαδόπουλου και CIA.
Να γιατί 50-60 παρακρατικοί

με την έγκριση του κράτους {κράτος και παρακράτος είναι συγκοινωνούντα δοχεία} και με την ύπουλη στάση των κομμάτων επιτράπηκε στους παρακρατικούς αλήτες τους τάχατες αναρχικούς και αντιεξουσιατές να καταλάβουν το Πολυτεχνείο.

Και αφού έκαναν την δουλεία του κράτους και των κομμάτων, και κατάφεραν να μείνει κλειστό το πολυτεχνείο και να μην γίνει ούτε μία συγκέντρωση μέσα στο πολυτεχνείο το εγκαταλείψαν με την ησυχία τους χωρίς να δεχτούν ούτε μια σφαλιάρα από της νεολαίες των κομμάτων μεταξύ και του ΚΚΕ.

Οι νεολαίες των κομμάτων αντί να μπούν μέσα στο πολυτεχνείο και να δώσουν ένα καλό μάθημα στους παρακρατικούς αλήτες έκαναν πορείες της πλάκας για τα μάτια του κόσμου.

Πράγμα που σημάνει πως αφήναν τους παρακρατικούς
να έχουν ανενόχλητοι και υπό την κατοχή τους το πολυτεχνείο μια και οι ίδιοι δεν μπορούσαν στα ίσια να καταργήσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις του πολυτεχνείου.

Άφησαν τους παρακρατικούς να κάνουν την δική τους δουλειά, και να εγκαταλείψουν με την ησυχία τους σαν να μην έτρεχε τίποτα.

Ίσως να έφυγαν για να οργανωθούν καλύτερα για να μπαχαλέψουν την αυριανή πορεία ώστε να εμποδιστεί να φτάσει στην αμερικάνική πρεσβεία.


  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP